FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen

Vragen over uw reservering
 1. 1
  Kan ik de set ook meerdere dagen huren?

  Alle genoemde prijzen op deze website zijn de huurprijzen voor één dag. Indien u de set meerdere dagen wilt huren hanteren wij de volgende staffel:
  1 dag – 1 x dagprijs
  2 dagen – 1,5 x dagprijs
  3 dagen – 2 x dagprijs

  In de webshop wordt alleen de prijs gerekend voor 1 dag. De verrekening hiervan vindt plaats op de factuur.

  Indien u de set over een langere periode of meerder keren wilt huren, neem dan contact met ons op voor een prijsopgave.

 2. 2
  Hoe lang van te voren moet ik de set reserveren?

  Reserveringen via deze website dienen minimaal 3 werkdagen voor huurdatum te worden gemaakt. Mocht u op korte termijn materialen willen huren neem dan contact met ons op.

 3. 3
  Hoe betaal ik mijn reservering?

  U krijgt altijd vooraf een factuur met 50% van de totale kosten. Deze factuur dient tevens vooraf betaald te worden. De resterende 50% betaalt u achteraf.

 4. 4
  Wanneer ontvang ik een bevestiging van mijn reservering?

  Wij bevestigen uw reservering altijd binnen een week. Op dat moment weten wij ook precies wanneer de producten beschikbaar zijn.

 5. 5
  Moet ik borg betalen?

  Bij ons hoeft u geen borg te betalen. Wel dient u 50% van het totale huurbedrag vooraf te betalen. U ontvangt daarvoor een digitale factuur.

Vragen over transport
 1. 1
  Kan ik de set ook eerder ophalen of eerder laten bezorgen?

  In overleg is het mogelijk de set een dag eerder op te halen of te laten bezorgen en een dag later te retourneren. Bij het bestellen geeft u alleen de dagen aan wanneer u de set in gebruik heeft.

 2. 2
  Kan ik alle producten zelf vervoeren?

  De meeste sets passen niet in een personenauto. Wij adviseren u tijdens de bevestiging of u de producten zelf kunt vervoeren.

 3. 3
  Wanneer kan ik de spullen ophalen en retourneren?

  U kunt wanneer u van ons een bevestiging heeft ontvangen op maandag t/m vrijdag tussen  09.00 – 17.00 uur sets ophalen en retourneren.

 4. 4
  Bezorgen jullie door het hele land?

  Alle sets op onze website worden kosteloos door het hele land bezorgd.

Technische vragen
 1. 1
  Zijn alle sets inclusief bekabeling?

  Alle sets die u bij ons huurt zijn inclusief bekabeling. U kunt dus direct aan de slag met de set.

 2. 2
  Kan ik mijn eigen laptop gebruiken?

  Uiteraard kunt u uw eigen laptop gebruiken op onze sets. Om er zeker van te zijn dat de laptop goed werkt moet deze tijdens de installatie aanwezig zijn. Helaas kunnen we niet garanderen dat alles naar wens werkt als de betreffende laptop tijdens de installatie niet aanwezig is.

 3. 3
  Bieden jullie ook technische ondersteuning tijdens het gebruik van de set?

  Wij bieden ook technische ondersteuning tijdens het gebruik van de set. U kunt bij uw reservering een technicus per uur reserveren.

Hoe gaat het huren in zijn werk?

Stap 1 - Samenstellen

In onze webshop zoekt u een set uit, waarna u nog extra producten kunt toevoegen. Wij controleren altijd of alle door u uitgezochte producten op elkaar aansluiten.

Stap 2 - Reserveren

Als u alle producten in uw winkelmandje heeft geplaatst kunt u de producten reserveren. Hierbij kunt u aangeven wanneer u de set nodig heeft.

Stap 3 - Bevestigen

De reservering komt direct bij ons binnen. Vervolgens nemen wij contact met u op om de reservering te bevestigen en de details m.b.t. bezorgen of afhalen te bespreken.

Stap 4 - Bezorgen en installeren

Op het afgesproken moment bezorgen en installeren wij de set bij u op locatie. Uiteraard gaan wij pas weg als alles naar wens functioneert en u de set zelf kunt bedienen. Indien er later nog vragen zijn kunt u altijd contact met ons opnemen.

Stap 5 - Retourneren

Na het gebruik van de set halen wij deze weer bij u op of brengt u alles retour.

Wat doen we nog meer?

 1. Audio Video Licht

  Op deze website kunt u gemakkelijk samengestelde sets huren.

 2. Evenementen

  FrameWave kan elk type evenement faciliteren, van bedrijfsevenement tot publieksevenement. Zo kunt u bij een bedrijfsevenement denken aan de opening van een pand, het technisch inrichten van een beursstand of de lancering van een nieuw product. Ook voor publieksevenementen zoals festivals, sportevenementen, dance events en bruiloften bent u bij FrameWave aan het juiste adres. Doordat wij onze diensten breed kunnen aanbieden, beschikt u met één partner over audio, video en licht. Wij denken graag vanaf het begin met u mee, zodat we uw evenement samen tot een groot succes maken!

 3. Installatie

  Onze service is erop gericht u te ontzorgen bij het installeren en monteren van uw apparatuur. Of het nu gaat om bestaande of nieuwe apparatuur, voor beide bieden wij een oplossing. Door onze ruime ervaring met het verhuren van audio, video en licht kennen wij het belang van gebruiksvriendelijke apparatuur. Deze ervaring passen wij toe bij onze vaste installaties. Hierdoor beschikt u over een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk systeem. FrameWave biedt op alle door haar geplaatste installaties garanties en goede servicevoorwaarden. Wij komen vrijblijvend bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken en u van goed advies te voorzien.

 4. Losse verhuur

  Bij FrameWave heeft u ook de mogelijkheid om apparatuur op “dry hire” basis te huren. Dit betekent dat u zelf de materialen bij ons ophaalt en terugbrengt. U maakt hierbij geen gebruik van onze expertise, met als grote voordeel dat de kosten voor u beperkt blijven. Uiteraard kunnen wij u in het voortraject wel adviseren welke apparatuur het beste bij uw project past.

 5. ENG/Meercamera

  Door een grote diversiteit aan opdrachten en ruim tien jaar ervaring is FrameWave breed inzetbaar bij het realiseren van audiovisuele producties. Wij kunnen zowel de diensten als de faciliteiten leveren voor onder andere de registratie van uw project of het produceren van bedrijfs- en promotiefilms. Door samen te werken met facilitaire partners beschikken wij over een groot assortiment camera’s, geluid, licht en grip.

 6. Ontwerp

  Binnen FrameWave beschikken wij over de mogelijkheid tot het ontwerpen van licht- en geluidsplannen. Hierbij worden zowel 3D visualisaties gemaakt, maar ook technische tekeningen. Deze tekeningen bieden de mogelijkheid om de opbouwtijd zo minimaal mogelijk te maken. Het is van groot belang om goed na te denken over een technisch plan, dakbelasting, rigging punten, stroomtoevoer en dergelijke.
  Natuurlijk kunt u gebruik maken van onze creativiteit, maar indien u zelf een plan heeft kunnen wij hiervoor het verdere ontwerp voor onze rekening nemen.

 7. Support / Spoed

  Het komt vaak voor dat er op het allerlaatste moment extra licht of geluid nodig is. Dit kan natuurlijk voortkomen uit bijvoorbeeld onverwachte drukte voor een evenement of vanwege kapot materiaal. Hiervoor hebben wij de 24/7 service, één van onze medewerkers is dag en nacht bereikbaar.
  Uiteraard is deze service ook van toepassing op onze eigen materialen. Heeft u bij ons materiaal gehuurd wat tijdens uw project niet blijkt te werken, ook dan kunt u gebruik maken van ons storingsnummer.
  Indien gewenst kunnen wij handelingen bij storingen en of ruilingen voor u uit handen nemen. In overleg wordt hier een vergoeding tegenover gesteld.

  24/7 nummer :  0187-785050